Skip to main content

Byggvisjon Hage og Anlegg er spesialister på alt som tilhører hage og uterom

Om oss

Ønsker du å skape helt nytt uterom eller gjøre endringer i en allerede etablert hage? Som totalleverandør tar vi ansvar for og gjennomfører hele prosessen fra start til slutt.

Det kan være vanskelig å velge hva man liker best, og dette kan vi hjelpe deg med. Våre ansatte skal finne vakre, praktiske løsninger og planlegge rammene for din nye hage. Varig resultat som gir deg glede i hverdagen er det viktigste for oss.

Hvem er vi?

Byggvisjon AS består av 30 profesjonelle fagarbeidere med over 25 års erfaring i bransjen.

Våre byggeledere har gode kommunikasjonsevner og er løsningsorienterte, slik at vi kan gå gjennom hele prosessen raskt og effektivt.

Med oss som totalentreprenør kan du forholde deg til bare ett firma. Vi driver prosjekter fra A til Å.

Kvalitet og garanti

Vi har stor fokus på kvalitet og detaljer.

Våre ansatte har lang og brei erfaring i den bransjen, derfor vi kan garantere håndverksmessig og solid utført arbeid. Vi gir 5 års garanti på alle våre tjenester i samsvar med norsk lov

Vi er godkjent medlem av Startbank

Registrering bekrefter at Byggvisjon AS har kompetanse og kvalifikasjoner innen byggebransjen. StartBANK er en rettferdig, åpen og sikker løsning for valg av leverandører.

Det bekrefter at vi er et trygt firma.

Startbank bekrefter at vi har:

  • KS – Kvalitet Sikring på alle prosjekter
  • Kompetansebevis innen fag
  • HMS
  • Forsikringer – Prosjektforsikringer over 5 000 000 nok
  • Ytre miljø – God avfallssortering
  • Skatter og avgifter – er ajour
  • Tjenester – brei erfaring innen bransjen

Referanser

Veldig fornøyd

Vi er veldig fornøyd med arbeid Byggvisjon Hage og Anlegg utførte da dela belegningsstein i oppgangen vår i sommer. Samarbeid i for- og etterkant av utførelsen var også upåklagelig.

Teamet leverte strålende kvalitet til avtalt tid og avtalt pris, og utførte arbeidet raskt. Arbeidsområdet var også fint og ryddig når teamet gikk hjem ved endt arbeidsdag, og prosjektet sjenerte oss ikke i hverdagen.

Vi anbefaler gladelig Byggvisjon Hage og Anlegg til andre som er interessert i ubedringer.

Gaute Glomlien
Oslo, 24.08.2021
Profesjonelt og ryddig

Byggvisjon la belegningsstein til markterrasse og biloppstillingsplass i vår hage våren 2021.

Fra første befaring opplevde vi firma som profesjonelt og ryddig, et inntrykk de opprettholdt gjennom hele perioden. Vi fikk en god pris på arbeidet, og det var en stor fordel for oss at de kunne starte ganske raskt og at arbeidet var utført på under tre uker. De løste alle utfordringer vi møtte på underveis, med tilpasninger i arbeidet og i møte med krevende naboer.

Vi opplevde å ha en god dialog hele veien, både med prosjektleder og de øvrige håndverkerne, alle var positive og betryggende. De møtte også til avtalt tid hver gang, og svarte på alle spørsmål når vi måtte ha det. Vi opplevde det veldig trygt å overlate arbeidet i vår hage til Byggvisjon.

I tillegg er vi veldig fornøyd med det endelige resultatet, og det oppleves trygt å vite at vi kan ta kontakt for kontroll og oppfølging av belegningssteinen hvis noe skulle oppstå senere.

Ragnhilde Flåøyen (Mob 976 18 721)
Eivind Riiser (Mob 41 44 73 77)

Vi tilbyr gratis befaring med uforpliktende tilbud og konkurransedyktig pris!

BESTILL BEFARING
Close Menu